بحران فعلی بهداشت عمومی نحوه و زمان دسترسی به خدمات پزشکی را تحت تاثیر قرار داده است. حتی با وجود تغییرات گسترده در مراقبتهای بهداشتی و تسریع در دسترسی به خدمات پزشکی از راه دور، نیاز به بیمارستانها به صورت حضوری، مطب پزشکها، مراقبتهای فوری و کلینیکهای پزشکی وجود خواهد داشت. با شروع خدمات رسانی پزشکها در مراکز درمانی و همچنین محدودیت حضور بازدیدکنندگان، مطب پزشکها و سایر مراکز درمانی شاهد افزایش نرخ حضور بیماران هستند.
چگونه بیماران از تلفنهای همراه خود در فضای انتظار استفاده میکنند؟
قبل از همهگیری کووید-19، بیماران هنگام حضور در بیمارستانها و مراکز درمانی از تلفنهای همراه برای دسترسی به بازیها، فیلمها، رسانههای اجتماعی، سوابق بهداشت شخصی خود و همچنین اطلاعرسانی وضعیت سلامتی خود به خانواده و دوستان استفاده میکردند. همراهان،بیماران خود را در طول مدت بستری در بیمارستان همراهی میکنند تا موجبات راحتی و پشتیبانی آنان را فراهم کنند. اما اکنون با پیشرفت کووید-19 سیاستهای جدیدی که بیماران را از بودن در کنار عزیزان خود، محدود میکند، فشار روانی مضاعفی به بیماران وارد کرده است. اکنون تلفنهای همراه تنها راه ممکن برای ارتباط گرفتن بیماران با عزیزانشان، برای پشتیبانی، دلگرمی و در جریان قرار دادن آنان از وضعیت سلامتی خود میباشد.
اگر شارژ تلفن همراه بیماری خاتمه یابد، توانایی ارتباط او با دوستان و عزیزانش نیز به اتمام میرسد.
به همین دلیل، رهبران مراقبتهای بهداشتی تهیه یک ایستگاه شارژ تلفن همراه در اتاق انتظار را در اولویت قرار دادهاند.
چرا وجود ایستگاههای شارژ تلفن همراه در فضای انتظار امری ضروری است؟
حتی تا پیش از همهگیری ویروس کووید-19، تلفن همراه اکثر بیماران خاموش میشد. این اتفاق به دلایل مختلفی مانند ارتباط گرفتن با دوستان و برنامههای سرگرمکننده داخل موبایل صورت میگرفت.
امروزه بیش از هر زمان دیگری، ارائهدهندگان مراقبتهای بهداشتی نیاز به تهیه ایستگاههای شارژ تلفن همراه را در فضاهای انتظار حس کردهاند.آنها در تلاش هستند که با حفظ ارتباط بیماران به وسیله تلفنهای همراه خود به کاهش وضعیت استرسزای بیماران کمک کنند. آنها به کمک تلفنهای همراه خود وارد فضای مجازی شده و از برنامههای مورد علاقه خود استفاده میکنند و یا اطلاعات بهداشتی و پزشکی در ارتباط با علائم بیماری را جستجو میکنند.
یک ایستگاه شارژ تلفن همراه در فضای انتظار بیمارستان، راهی آسان برای حفظ شارژ تلفن همراه بیماران است. این کار اضطراب کم شدن و قطع شدن باتری را کاهش میدهد.
برای دانلود مقاله اینجا کلیک کنید.